• BANNER1
  • BANNER2-2
  • BANNER3

Ngeunaan Perusahaan

Jinan Zhancheng Automation Equipment Co., Ltd didirikeun taun 2013. Ngahijikeun téknologi domestik sareng Éropa pang anyarna, ngariung sasarengan téknis sareng manajemén perusahaan laser terkenal.
Kami ngembangkeun hak cipta intelektual panganyarna tina mesin nyirian laser, mesin las laser, mesin motong laser sareng sajabana. Peralatan kami ngagaduhan ciri penampilan anu saé, kinerja stabil, umur panjang, presisi pengolahan tinggi, harga kalapa. Dugi ka ayeuna, perusahaan kami parantos ngahontal langkung ti 50% tina penjualan taunan anu ningkat, anu mangrupikeun tingkat anu unggul di nagara éta.

Tingali Deui

Produk Anyar